Roulette systemen top 5

Bij het spelen van roulette zijn er bepaalde strategieën die je kunt gebruiken. Wij willen jou als speler de top 5 van deze roulette systemen laten weten. Aan de roulettetafel kun je gebruik maken van een aantal strategieën die ontdekt zijn door spelers en heel wat wiskundigen. Deze strategieën verhogen de kans op winnen door op een bepaalde manier een inzet te plaatsen. Er zijn veel verschillende strategieën maar let wel op! Je kunt nooit 100% gegarandeerd winsten maken aan de speeltafel. De reden hiervoor is dat je limieten gehanteerd worden aan de roulettetafels en omdat je saldo op kan raken.

1: Martingale strategie

Tijdens het spelen van online roulette kun je gebruik maken van de Martingale strategie, dit is de meest eenvoudige strategie. Voordat je aan de slag gaat, maak je een keuze voor rood of zwart omdat je bij deze manier van spelen altijd kiest voor een vaste kleur om op te spelen. Als je een ronde verliest, dan moet je je inzet net zo lang verdubbelen tot dat je een winst hebt behaald. Heb je een winst weten te behalen, dan ga je terug naar je eerste inzet die je geplaatst hebt. Ook als er een winst behaald wordt in volgende rondes, zal je hier continu mee starten.

2: Grand Martingale strategie

De Grand Martingale strategie is een opvolger van het reguliere Martingale systeem. Bij deze strategie is het ook weer de bedoeling dat je voor rood of zwart kiest om op in te zetten. Je zult een basis inzet moeten kiezen en een extra eenheid bij verlies moeten plaatsen. Als je een basis inzet kiest van 5 euro en je verliest, dan zal je volgende inzet geplaatst moeten worden met 15 euro. Mocht je dan weer verliezen, moet je met 35 euro spelen. Ook bij deze strategie geldt het dat je terug dient te gaan naar je basis inzet als je een winst hebt behaald, in dit geval is dat dan 5 euro per speelbeurt.

3: Labouchere strategie

De Labouchere strategie is een van de moeilijkste strategieën uit de top 5 die je labouchere_roulette_systeemtoe kunt passen aan de roulettetafel. Kies je er voor om met dit systeem te gaan spelen? Dan is het verstandig om pen en papier bij de hand te houden. Volgens deze strategie begin je altijd met een reeks getallen op te schrijven. Als je aan de slag gaat met de reeks 1, 2, 3, 4 en 5 zal je een inzet moeten plaatsen met de som van de buitenste getallen. Je voegt de inzet toe aan de reeks als je verliest, dan krijg je dus een nieuwe reeks met de volgende getallen: 1, 2, 3, 4, 5, 6. Zodra je verder gaat spelen zal je inzetten met 7 eenheden. Als je dan winst, streep je de buitenste getallen weg. Op die manier kan er een nieuwe inzet worden bepaald.

4: d’Alembert strategie

Deze strategie wordt altijd gespeeld op even kansen, dat is wel belangrijk om te weten voordat je aan de slag gaat met deze manier van spelen. Bij verlies moet je een credit extra inzetten dan de eerder geplaatste inzet. Heb je een winst behaald? Dan wordt er juist het tegenovergestelde gedaan, je plaatst dus een credit minder op het vakje dat je speelt. Met deze strategie speel je altijd minimaal gelijk en zal je niet zomaar een verlies behalen. Voordat je gaat spelen is het verstandig om een vakje te kiezen waar je op gaat spelen zodat je niet steeds van inzet wisselt.

5: Pivot strategie

Deze strategie in de top 5 gaat er eigenlijk vanuit dat in een serie van 36 draaien, slechts 24 nummers daadwerkelijk zullen vallen en dat is wel belangrijk om te weten voordat je aan de slag gaat met deze Pivot strategie. Bij dit systeem werkt het zo dat je eerst moet draaien zonder een inzet, alle getalen die vallen moet je bijhouden. Bij het reguliere online roulette is dit wel mogelijk maar let wel op dat je dit systeem veel minder eenvoudig toe zal kunnen passen als je kiest voor live roulette spelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *