Diverse roulette strategieën

Er bestaan verschillende roulette strategieën die je nu ook eens kunt proberen. Weet jij al welke roulette spelen je aanspreken en welke het worden? Kom snel een kijkje nemen bij de One Hit Wonder Roulette strategie. We leggen je namelijk graag uit hoe dat deze in zijn werk gaat en wat dat de voordelen zijn. Het is eigenlijk een eenvoudige strategie en je gaat er hierbij vanuit dat jouw getal vroeg of laat een keer gaat vallen. Je gaat bij deze strategie een keuze maken voor een enkelvoudig getal. Dit getal blijf je spelen tot je hebt gewonnen. Je hebt daarbij dan een uitbetaling van 35 tegen 1. Dit is dus een heel mooi bedrag, maar pas op want de kans dat je getal valt is natuurlijk wel klein. Je hebt echt veel geluk nodig wil je dit goed kunnen doen. Maar de kans bestaat wel.

Roulette strategie gebruiken
Roulette strategie gebruiken

Met een beetje geluk gaat het je wel lukken en kun jij dus die grote prijs winnen maar let goed op dat je ook realistisch blijft met het spelen. Het is een strategie met een groot aantal voordelen. Om te beginnen is hij erg eenvoudig om aan te leren en je kunt als je wil hierbij dus je eigen geluksnummer gebruiken, wie weet helpt je dat wel en heb jij ook echt veel geluk als je roulette speelt. Je hebt bij dit systeem geen last van een tafellimiet en als je nummer toch een keer valt onder de 36 beurten dan heb je een winst behaald. Nu maar eens proberen of het je gaat lukken, maar het nadeel is wel dat de kans klein is dat je getal valt en je moet echt geluk hebben. Ook kan het na verloop van tijd saai is, iedere ronde hetzelfde en maar wachten.

Het Fibonacci Roulette systeem

Er is bij deze strategie goed nagedacht over een getallenreeks, waarbij het volgende getal in de reeks altijd de som is van zijn twee vorige getallen. Veel mensen spelen het erg graag, maar het is wel goed om eerst te oefenen voordat je zomaar veel geld gaat toepassen. Je hebt hierbij een basisbedrag en dit is bijvoorbeeld €10. Dan begin je met 1 x 10 = €10 als bedrag op de eerste draai. Je kiest dan voor EVEN. Als er dan een Oneven getal wordt gedraaid en je verliest, dan ga je een stap vooruit in het systeem. Het volgende bedrag is dan €10 euro, verlies je weer dan wordt het €20 etc. Maar als je wint dan ga je twee stappen terug in de reeks. Het is een vaste methode die je gaat volgen, maar hierdoor heb je wel houvast tijdens je spel en kun je veel winnen.

Strategieën voor roulette

Voordelen van het Fibonacci systeem

Het systeem heeft een aantal voordelen want hierbij worden de mogelijke winsten en de verliezen beperkt. Het is dan ook zeer geschikt voor de lage risico systeemspelers. Het is ook eenvoudig aan te leren en als je het eenmaal kent dan gaat het vanzelf. Het kan fijn zijn voor jou als speler om met een bepaalde strategie te spelen. Dit is dan je houvast en daardoor kun jij dus iedere ronde precies weten wat je moet doen. Daarom is het goed dat je het eerst gaat oefenen en eigen gaat maken. Lukt het? Dan kun je die keuze nu maken en ook voor geld spelen. Wie weet wat je dat op gaat leveren. Je bent weer afhankelijk van het geluk en wie weet waar dat je vandaag gaat brengen. Zeker een keer proberen en bekijken of dat deze strategie bij je past.