Hoe win je bij roulette?

Hoe win je bij roulette spelen?
Hoe te winnen bij roulette. Een veelvoorkomende vraag, waar een kort antwoord op bestaat. De beste manier om te winnen is geluk hebben. Net als bij andere spellen met negatieve winstverwachtingen geldt de regel dat hoe langer je speelt, hoe waarschijnlijker het is dat het voordeel van het huis er voor zorgt dat jij geld verliest.
Roulette spelen voor geld brengt risico’s met zich mee denk hieraan voor je gaat spelen dat je ook verlies kunt hebben.
Maar vooral gaat het om de roulette spelen en die is super.

Roulette strategie

Een strategie die lezers misschien interesseert is het zogenaamde “maximum boldness” strategie. Dit is een strategie waar je doel is om je geld te verdubbelen. In een spel met negatieve winstverwachtingen ligt je beste kans om te verdubbelen bij het alles inzetten op rood of op zwart. Je hebt dan 47% kans om je geld te verdubbelen.
Vooral leuk bij hoge inzet roulette.

Als je meerdere kleine inzetten maakt, is de kans groter dat je blut bent voordat je je geld hebt verdubbeld. Dit is omdat het voordeel van het huis steeds beter uitpakt naarmate er meer tijd is verstreken, dus elke spin van het wiel en elke inzet, vermindert je kans om uiteindelijk te winnen. Deze “maximum boldness” strategie werkt niet alleen voor roulette, maar ook voor andere spellen met een negatieve winstverwachting zoals Blackjack.

Maar aan de andere kant, als je een voordeel zou hebben, bijvoorbeeld als je met een perfecte strategie Blackjack speelt en de kaarten telt, kan het voordeel voor jou zijn, en niet voor het huis. In dat geval is de situatie precies het tegenovergestelde. De beste kans voor het casino is dan als jij weinig, maar grote inzetten maakt. De beste kans om zelf te verdubbelen is nu je geld spreiden in kleinere inzetten en de kans vermijden dat je in geld na een enkele inzet al verloren kan zijn. Deze strategie heet de “minimum boldness” strategie.

Het beste advies om te winnen bij online roulette spelen, is te realiseren dat het een spel is waar je een negatieve winstverwachting hebt. Dit is iets dat je moet accepteren, waarna je kunt genieten van het spel roulette. Maak gebruik van de kans te praten met andere spelers, pak een drankje, en als je geluk hebt en een paar inzetten wint: geweldig! Maar is dat niet het geval, speel dan in ieder geval niet met geld dat je niet kan veroorloven te verliezen.