Bankroll management systemen bij roulette

Roulette spelers proberen veel uit tijdens het roulette spelen omdat iedereen natuurlijk zoveel mogelijk winsten wilt behalen. Om je kansen op het behalen van een winst te vergroten tijdens roulette spelen, zijn er een aantal systemen die je kunt gebruiken. Deze systemen hebben ook echt bewezen dat ze werken en dat ze de kansen op winst hoger maken binnen het roulettespel. Hierbij gaat het over de bankroll management systemen. Het is allemaal gratis, soms kan het wel eens voor komen dat er geld gevraagd wordt maar hier hoef je niet op in te gaan omdat het ook gewoon mogelijk is om er gebruik van te maken zonder dat je hier geld voor uit moet geven. Het enkele sessie systeem is een gemakkelijk roulette bankroll management systeem. Bij dit systeem werkt het zo dat je budget voorgeschreven wordt voor een enkele speelsessie. Dit instrueert je hoe je het kunt gebruiken en wanneer je met het spel met stoppen.

Het vaststellen van een doel

Voordat je begint met het spelen van roulette is het belangrijk dat je een doel vast gaat stellen. Dit noemen we dan ook wel het win-doel van je speel sessie, waarbij het wel belangrijk is dat je een realistisch win-doel hebt. Wat hierbij belangrijk is, is dat jouw win-doel het totale bedrag moet reflecteren dat jij graag wilt willen tijdens het spelen van jouw roulette speel sessie. Wat jouw uiteindelijke bankroll is voor de sessie zal bepaald worden door het bedrag, goed om te weten is dat deze vijf keer je win-doel moet zijn. Hierbij zal je ook geen verlies limiet in hoeven te stellen omdat jouw hele sessie bankroll je verlies limiet is. Zodra je hebt verloren zal je moeten stoppen met spelen en een pauze moeten nemen.

Wij raden je niet aan om meteen aan een nieuwe speelsessie te beginnen. Je kunt er ook voor kiezen om nu het casino te verlaten en om een volgende dag terug te komen om weer te spelen. wanneer je je win-doel bereikt hebt, is de speel sessie tot een einde gekomen en zal je een pauze moeten nemen. Dit is voor veel spelers lastig omdat zij liever doorgaan met roulette spelen om winsten te behalen. Wij raden je toch aan om te stoppen, de computer af te sluiten, de cijfers te vergeten en later helemaal opnieuw te beginnen. Wil je je geluk testen? Dan speel je op je geluk. Hierbij kun je even stoppen na het bereiken van je doel en even later weer een nieuwe sessie openen. Dan kun je weer vol goede moed het spel weer opnieuw beginnen.

Een budget op gaan stellen

Het is belangrijk dat je je budget op gaat stellen voor het geldbeheer van roulette. Je zal na moeten denken hoeveel je per ronde in wilt zetten om zo te bepalen met hoeveel geld je in totaal gaat spelen. Het is dan ook niet de bedoeling om zomaar willekeurig de chips te verdelen over het spel. Je kunt beter nadenken hoeveel je er per inzet wilt plaatsen, probeer hier ook niet overheen te gaan. Wanneer je voor 20 chips te inzet kiest, kan het zijn dat dit 1800 chips per uur zijn wanneer een draai een minuut gaat duren. Stel voor dat je 5 uur aan een stuk speelt, dan zal je 9000 chips nodig hebben. De kans dat je nooit een winst zal behalen is niet zo groot. Je moet er wel aan denken dat als je geen winst zou behalen, het je dan net zoveel chips zal kosten als wanneer je snel en lang door speelt. Ook zal je een groter budget nodig hebben als je ervoor kiest om inside in te zetten. Deze inzetten vallen niet heel vaak, maar wanneer ze vallen zal je veel geluk hebben en een heerlijke prijs!