Roulette strategieen

Roulette strategieën

Er zijn misschien wel net zo veel roulette strategieën als er roulettespelers zijn, maar veel van deze systemen zijn alleen variaties op enkele bekende, oude systemen. Deze strategieën hebben een ding met elkaar gemeen: ze veranderen het voordeel van het huis op geen enkele manier. En geen enkele strategie of systeem zal dat mathematische voordeel ooit veranderen.

Maar er is ook geen systeem in het online roulette spel dat je kansen om te winnen reduceert, dus het kan geen kwaad om niet een dergelijk systeem te proberen. Het enige kwaad dat een dergelijk systeem kan doen, is denken dat het je van een verliezende speler een winnende speler maakt. Strategieën en systemen werken niet op die manier. Niemand wordt er beter van om misleid te worden, zelfs niet als het zelfmisleiding is.

Het Martingale systeem

Het meest gebruikte inzetsysteem in de roulette strategie is het Martingale systeem met al haar variaties. Het idee is dat elke keer dat je een inzet wint, je die in je zak steekt, maar dat als je verliest, je de vorige inzet verdubbelt. Door de laatste inzet te verdubbelen is het mogelijk je laatste inzet terug te verdienen als je nu wel wint. Je wint zelfs een chip extra hierbij. Als je bijvoorbeeld twee inzetten op rij verliest, en de 3e keer weer je laatste inzet verdubbelt, dan win je dus precies een chip extra.

Het systeem zou perfect werken als je diepe zakken hebt, oneindig kan blijven inzetten, en er geen inzetlimieten zijn. Jammer genoeg spelen bijna alle mensen wel onder deze condities. Neem nu bijvoorbeeld een tafel met een maximale inzet van €500. Als we het Martingale systeem gebruiken, zouden we eerst €5, dan €10, dan €20, €40, €80, €160 enz. enz. inzetten.

Er komt dan een punt dat je geen €640 kan inzetten, omdat dat bedrag groter is dan de inzetlimiet. Als dat moment aanbreekt, heb je dus redelijk veel verloren, en zal je hier niet van herstellen. Je vraagt je af hoe het dan mogelijk is om 7 opeenvolgende inzetten op rij te verliezen. Maar dit gebeurd vaker dan je zou denken, zo ongeveer eens in de 90 keer. En aangezien je maar profiteert van een inzet bij elke keer dat je wint, heb je niet zo heel veel winst gemaakt als je uiteindelijk aankomt op de onvermijdelijke keer dat je niet meer in kan zetten aangezien de tafellimiet bereikt is. Op dat punt heb je niet meer een klein beetje geld verloren, maar heb je ineens te maken met een fors verlies.
Wil je het toch eens proberen en ga je ervoor dat eens in de x keer rood of zwart moet vallen dan kan je ook deze video bekijken van hoe het werkt:

Het d’Alembert systeem

Een ander populair roulettesysteem is het d’Alembert systeem. Dit systeem gaat er vanuit dat als je hebt gewonnen, het onwaarschijnlijk is dat je nog een keer wint. Elke keer nadat je hebt gewonnen, haal je een chip van je inzet af. Het systeem gaat er ook vanuit dat de kans kleiner is dat je verliest naar een verliezende spin, dus in dat geval moet je daarna een chip extra inzetten. Het probleem met dit systeem is dat een roulettewiel geen geheugen heeft, en elke spin je precies dezelfde kansen hebt, onafhankelijk van het nummer dat is gevallen.

Cancellations systeem

In dit systeem start je door een serie nummers op te schrijven. Het totaal van deze nummers is je winstdoel van de sessie. Een simpel voorbeeld is een sessie met de nummers 1, 1 en 1. Dit maakt een totaal van 3. Op een €5 tafel geeft je dit een winstdoel van €15. Elke inzet die je maakt is de som van de nummers op het einde (in dit geval is dat 1+1, dus 2). Als je wint, kruis je de nummers op het einde die je hebt gebruikt door, en dan wed je het totaal van de twee overgebleven nummers.

Maar als je verliest, schrijf je het nummer van de hoeveelheid chips van de laatste inzet op aan het einde van je volgorde, en dan zet je nogmaals in op de som van de twee laatste eindcijfers. Net als het Martingale systeem dat we net hebben beschreven, hoef je niet eens zo vaak te verliezen tot je verliezen te groot zijn, en je de maximale inzet overschrijdt.

Deze systemen zijn misschien leuk om te proberen, maar ze veranderen je kansen om te winnen niet en veranderen je niet in een winnende roulettespeler.

Probeert u het gerust eens uit bij het myjackpotcasino, u kunt dit gewoon gratis hier doen door op onderstaande afbeelding te klikken:

het burenspel bij roulette

nog meer roulette systemen