Het burenspel

Op deze pagina geven we u een korte maar duidelijke uitleg van hoe het burenspel bij roulette spelen werkt. Dit spel is eigenlijk heel simpel.Stel u denkt dat het volgende nummer b.v. 10 zal worden maar ondanks dat u dit denkt twijfelt u toch nog een beetje maar u weet vrijwel zeker dat hij in de buurt van de 10 zal gaan vallen. Dan kiest u voor burenspel 10.

Het eerste spel is “10 met 2 buren” als u dit wilt spelen geeft u de croupier 5 chips en gaat u spelen op nr10 en de getallen die daarnaast liggen en de 2 getallen die daar weer naast liggen u speelt dus dan op 5 nummers namelijke de 10, de 24 en 5 en de 23 en 8.

U kunt ook met 1 buur spelen hiervoor geeft u 3 chips aan de croupier en u speelt dan b.v. nr 10 met het cijfer links en het cijfer rechts van de 10.
Als laatste kunt u ook nog met 3 buren spelen, hiervoor geeft u 7 chips aan de croupier en u raad het al u speelt dan met het nummer dat u kiest en de 3 nummers links en de 3 nummers rechts ervan. Zo ziet u dat het burenspel niet al te moeilijk te spelen is.

het burenspel bij roulette

Inzetten bij roulette